Kancelarija za mlade Opštine Paraćin i Nacionalna služba za zapošljavanje Paraćin raspisuju Javni poziv za prijavu učešća u programu „Klub za traženje posla“.

Reč je o projektu koji sprovodi Nacionalna služba za zapošljavanje, jedina državna institucija koja je nadležna za zapošljavanje, a kojoj podršku pruža i Kancelarija za mlade Opštine Paraćin.

Projekat je predviđen za sve mlade do 30 godina koji žele da se zaposle ili su već u procesu traženja posla.
Projekat obuhvata obuku i stručna predavanja u vezi pravilne izrade CV-a, propratnog pisma kao i pisanu korespondenciju, direktan kontakt sa potencijalnim poslodavcima i podršku oko pravilnog konkurisanja.

Za ušeće je potrebno osnovno poznavanje rada na računaru, a ukoliko se javi potreba i za takvom vrstom obuke, biće organizovana kako bi svi zainteresovani mogli da pohađaju predavanja bez poteškoća.

Nakon prolaska petodnevne obuke, svi polaznici stiču pravo da neograničeno koriste prostoriju NZS-a koja je opremljena modernom tehnikom, besplatnim interenetom kao i svom pratećom opremom kako bi što lakše i brže došli do željenog zaposlenja.

Još jedna pogodnost koju ovaj program nudi je da će polaznici biti na samom izvoru informacija, odnosno u svakom trenutku će im biti dostupna baza aktivnih poslovnih ponuda te će moći blagovremeno da konkurišu i time steknu blagu prednost u odnosu na ostale kandidate. U svakom trenutku će imati podršku stručnih ljudi iz NZS-a.

Grupe će činiti maksimalno 12 polaznika, te ukoliko odziv bude veliki, organizovaće se rad u više grupa.

Apelujemo na sve mlade koji žele da se zaposle ili su već u procesu traženja posla da se odazovu na poziv jer će treningom u „Klubu za treženje posla“ steći neophodne veštine kako bi potencijalnim poslodavcima predstavili sebe u najboljem svetlu, ispoštovali sve neophodne procedure za prijavu i time najbrže došli do željenog zaposlenja.

Svi zainteresovani svoje prijave mogu slati mailom na kzm@paracin.rs ili pozivom na broj 035 563 601.

Prijava treba da sadrži ime i prezime, datum rođenja, adresu i kontakt telefon.

Rok za prijavu je 05.08.2017.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.