DRUGI ROCK FEST U PARAĆINU!

U petak 9. marta u paraćinskom PUB-u održava se drugi po redu Rock Fest! U organizaciji Saveta za mlade opštine Paraćin i Doma omladine Paraćin nastupiće sjajni rok bendovi sa raznovrsnim repertoarom za sve ukuse. Ulaz je slobodan, a da svirke kreću od 18 časova. Line up za ovogodišnji Rock Fest (po redosledu nastupa):

1. Prioritet Band – mladi akustični četvoročlani sastav iz Paraćina koga čine akustična gitara, tarabuka, kastanjete, muški i ženski vokal, koji će se i ove godine predstaviti paraćinskoj publici sa dodatnim iskustvom i nastupima posle uspešno realizovanog prošlogodišnjeg festa.

2. Lock & Rock – beogradski rock sastav, prvi put u Paraćinu. Poznat po fenomenalnim obradama najvećih svetskih rock bendova poput Metallice, Red Hot Chili Peppersa, Black Sabbatha, pokušaće da zapali atmosferu na ovogdišnjem festu.

3. KEPA and FREE SPIRITS – Moderna priča koja sigurno nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Svi oni koji je čuju a voleli su SMAK, voleće ga još više a zavoleće i FREE SPIRITS, koji su se trudili da modernijim aranžmanima ne umanje vrednost grupe SMAK, nego naprotiv, da daju tim pesmama novi život i SMAK učine besmrtnim.

Slobodan Kepa Stojanović, jedan od osnivača i stalni član grupe SMAK, koji je toj grupi dao pečat kretivnim i jedinstvenim načinom muziciranja na bubnjevima.

Jovan Zmaj Jovanović, naš Paraćinac, mladi virtuozni basista koji svira na savremeni način, i ujedno se moderno poigrava sa najkomplikovanijim harmonijama.

Mihael Fafa Stojanović, gitarista i jedan od najtalentovanijih mladih kragujevačkih muzičara, ali ujedno i mozak cele družine. Osmislio je i razradio aranžmane grupe SMAK i učinio ih takvim da su prihvatljivi i za stare fanove SMAK-a kao i nove generacije.

Profesor Ana Popović, vokal. Grandiozni moćni vokal, erupcija emocija, snage i kreativnosti, koja se sa lakoćom nosi sa snagom muzike i zahtevnog pevanja.

4. Džemovanje paraćinskih rock muzičara – veliki broj lokalnih i uspešnih rock muzičara ujediniće svoje znanje i energiju i kroz kreativan način izvesti veliki broj domaćih i stranih pesama, na svoj jedinstven i originalan način.

Bez sumnje, biće ovo još jedno veče fantastične rock muzike!

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.