HUMANITARNI TURNIR „TROJKA IZ BLOKA“ U PETAK U PARAĆINU!

Na terenima mesne zajednice Gloždak humanitarna organizacija Srbi za Srbe organizuje humanitarni turnir u šutiranju trojki “Trojka iz bloka”.

Ovaj, sada već širom sveta poznati turnir, po prvi put se održava u Paraćinu. Promoteri turnira su između ostalih i Nikola Mirotić košarkaš Čikaga, košarkaš Miroslav Raduljica, rep grupa THCF ali i mnoge druge poznate ličnosti. Turnir je jako popularan i do sada je održavan u Srbiji, SAD-u, Kanadi, Nemačkoj, Republici Srpskoj, Crnoj Gori…

Humanitarna organizacija Srbi za Srbe pomaže porodice sa troje i više dece, a među Paraćincima je naročito poznata, jer je za vreme poplava bila jedan od najvećih donatora bele tehnike poplavljenom stanovništvu.

Na njihovu inicijativu, a uz pomoć paraćinskih omladinaca u petak 11. avgusta 2017. sa početkom od 19 časova Paraćin će po prvi put ugostiti TROJKU IZ BLOKA. Pozivamo sve zainteresovane da dođu na košarkake terene MZ Goždak i svojim učešćem daju podršku ovim humanim ljudima. Novac prikupljen na turniru namenjen je za pomoć sedmočlanoj porodici Ibrić iz Popovca.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.