OKO 6000 POSETILACA BORAVILO ZA VIKEND U JAGODINSKOM AKVA PARKU

Izuzetno visoke temperature, gotovo tropske, obeležile su prethodnu sedmicu u Pomoravlju i Jagodini, a živa u termometru je prelazila i 37. podeok. Velika vrućina od koje se gotovo i asfalt topio, bila je idealna za osveženje i rashlađivanje, a najbolje mesto za to je, kao i ranijih godina u letnjim mesecima prvi Akva park u Srbiji i jedan od najatraktivnijih u ovom delu Evrope. Tome treba dodati i da je Jagodina u poslednjih deset godina nezaobilazna turistička destinacija na mapi Srbije, koja iz godine u godinu obogaćuje dijapazon svojih turističkih sadržaja koji su privlačni za sve uzraste i sve generacije. Pored toga grad na Belici je poznat i kao grad otvorenog srca koji sve svoje goste rado prima i trudi se da im boravak u njemu ostane u dugom i lepom sećanju.

Tako je i od početka ovogodišnje sezone na jagodinskom Akva parku, izuzetna higijena i usluga, brojni zabavni sadržaji, ambijent kakav se samo poželeti može, cene ulaznica koje godinama nisu promenjene, privlače brojne posetioce kako iz Jagodine i Pomoravlja, tako i iz svih drugih krajeva Srbije, jer je dobar provod u ,,jagodinskom vodenom svetu“ više nego zagarantovan.

Prema rečima Zorana Gligorijevića, direktora ,,Akva parka“ u Jagodini prošlog vikenda je ovu vodenu atrakciju posetilo više od šest hiljada kupača.

„Trudimo se da posetiocima pružimo celodnevnu zabavu, jer mnogi od njih dolaze na produženi vikend, a neki i na letovanje po deset i više dana. Veliku pažnju posvećujemo bezbednosti posetilaca, kao i higijeni koja je na veoma visokom nivou, zato svakodnevno dežuraju medicinske ekipe, a angažovano je i dvadeset spasilaca“, rekao je Gligorijević.

Radno vreme Akva parka je od 10 do 18 sati za kupače, a u kasnim popodnevnim satima termini su rezervisani za plivačke klubove i škole plivanja.

Cena ulaznica se nije menjala poslednjih nekoliko godina i za odrasle iznosi 500 dinara, a za decu do 12 godina 300 dinara. Cena mesečne karte za odrasle iznosi 2 hiljade dinara, a za decu 1000 dinara.

„Mi se trudimo da imamo jedan od najlepših akva parkova u Evropi, a ujedno i najjeftiniji. Zato cene ulaznica nismo povećavali“, naglasio je Gligorijević.

Podsetimo da jagodinski Akva park ima sedam bazena, od kojih je jedan olimpijski, tobogane u dužini od oko 700 metara, šest restoranskih punktova i preko 1200 ležaljki i suncobrana.

A da u jagodinskom Akva parku stalno rade na povećanju atraktivnosti i usluga svedoči i podatak da su u toku radovi za postavljanje još jednog tobogana. Naime, radi se o ekstremnom toboganu čija će visina biti 15 metara, a dužina oko 200 metara. Tobogan se pravi u Turskoj, a prema očekivanjima posetioci će moći da ga isprobaju krajem jula.http://www.jagodina.org.rs/

Ostavite odgovor