InfoMedia Plus

POZNATI SU I PRVI IZVOĐAČI ZA EXIT LETO LJUBAVI 2017!

Organizatori čuvenog muzičkog festivala EXIT, koji se ove godine održava od 6. do 9. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu pod sloganom EXIT LETO LJUBAVI 2017 (Summer of love)  najavili su i prve učesnike!

PRVI IZVOĐAČI ZA EXIT Festival 2017 SU TU: Liam Gallagher​, Jake Bugg​, Paul Kalkbrenner​, Hardwell​, Alan Walker​, Duke Dumont​, Jamie Jones​, Hot Since 82​, Black Coffee, Recondite​, Robin Schulz, Kungs, Foreign Beggars, Destruction​, Discharge i mnogi drugi!

EXIT ove godine, obeleža događaje iz 1967. kada je nastao revolucionarni hipi pokret koji je zauvek promenio svet, a i ostala tri festivala Sea Dance, Sea Star i Revolution slaviće 50 godina od čuvenog „Leta ljubavi“ (Summer of Love).

EXIT AVANTURA = EXIT + SEA DANCE

Nakon sjajnih Sea Star i Revolution festivala, zvanično počinje velika EXIT Avantura! Ovaj jedinstven paket festivalskog letovanja uključuje dva višestruko nagrađivana i uzastopna festivala, na dve spektakularne lokacije, u dve susedne države, od kolosalne tvrđave do najlepše evropske plaže. Paket uključuje mogućnost letovanja od preko 10 dana uz brojne opcije za smeštaj, putovanje i ulaznicu za dva uzastopna festivala na kojima nastupaju neke od najvećih muzičkih zvezda današnjice!

Avantura kreće iz Novog Sada, sa magične Petrovaradinske tvrđave, na kojoj se održava svetski priznat EXIT festival gde tokom četiri dana i noći (6-9. jula 2017) nastupi preko 500 izvođača! EXIT je priznat kao jedan od najvažnijih svetskih festivala sa jedinstvenom atmosferom koja isijava iz zidova jedne od najvećih tvrđava u Evropi.

Posle neprestane zabave u kampu, smeštenom na najvećoj peščanoj plaži na Dunavu i na preko 30 festivalskih zona i muzičkih bina raspoređenih u brojnim rovovima, do kojih se stiže putem tunela, mostova i puteva širom magične tvrđave, EXIT festival se zatvara uz svetski poznat izlazak sunca na Dance Areni, posle čega Avantura kreće dalje na jug sve do morske obale susedne Crne Gore pravo na Sea Dance festival koji će trajati od 13. do 15. jula!

Foto: EXIT Photo Team