PREMIJERKA SA MINISTRIMA U SUBOTU U PARAĆINU

Premijerka Srbije Ana Brnabić posetiće sutra, u subotu 23. janura, Paraćin. Zajedno sa premijerkom u Paraćin dolaze i ministarka državne uprave i lokalne samouprave Marija Obradović kao i ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović i to dodatno govori o ozbiljnosti posete. Nakon sastanka sa predsednikom opštine Vladimirom Milićevićem ona će posetiti industrijsku zonu Zmič i Osnovnu školu Radoje Domanović.

„Ova poseta od velikog je značaja za naš grad jer nam pokazuje da imamo podršku države i da u skorije vreme možemo očekivati još veće investicije u našu opštinu“ naglašavaju nadležni iz opštinske uprave.

Projekat rekonstrukcije škole Radoje Domanović jedan je od najznačajnijih za Paraćin. Osim tog ulaganja, sledi rekonstrukcija Centra za socijalni rad, izgradnja potpuno novog jedinstvenog upravnog mesta i regionalnog puta za Drenovac.

Novi infrastrukturni projekti i dovođenje investitora biće glavna tema

sastanka.

Ova radna poseta dolazi u pravom trenutku za Paraćin i rezultat je velikog zalaganja nove lokalne vlasti da uprkos katastrofalnom stanju koje je zatekla u budžetu obezbedi normalno funkcionisanje i nove investicije za opštinu.
Poznavaoci političkih prilika u Srbiji ocenjuju sutrašnju posetu kao jasan signal da opština Paraćin može očekivati od države konkretnu pomoć i podršku daljem razvoju.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.