PRVI RockFest U PARAĆINU!

U organizaciji Saveta za mlade opštine Paraćin i Doma omladine Paraćin , u subotu 25. marta biće održan prvi RockFest u paraćinskom  „PUB“-u, ul.  Vojvode Mišića 3.

Manifestacija je osmišljena sa ciljem da se obezbedi prostor afirmisanim i neafirmisanim mladim muzičarima koji žele da svoj rad i talenat predstave široj publici. Program počinje u 17 časova, ulaz je slobodan za sve posetioce, a ovo je i line up za ovogodišnji Rock Fest (po redosledu nastupa):

1. ALIAS – Finalista „Ja imam talenat“, paraćinski rock bend mladih muzičara, koji je već naveliko poznat po svoiim preformansima. Sastav čine bubnjar, basista, gitarista, saksofonista i vokal. Fenomenalni sastsav koji, pored obrada njapoznatijih domaćih i stranih pesama, pravi i svoje stvari.

2. Riff Band – ćićevački porodični trio gitarista koji će dobiti prostor da pokaže svoj talenat. Sastav čine 3 gitare (otac i 2 sina), mladi umetnici koji rade obrade Doors-a, Peppersa, Metalike.

3. Prioritet Band – mladi akustični četvoročlani sastav iz Paraćina koga čine akustična gitara, tarabuka, kastanjete, muški i ženski vokal.

4. KING FOO Band – je rock/blues/fusion bend iz Ljubljane, koji svojom divljom sinergijom četvoro već bogato izgrađenih muzičara izvodi kako autorsku muziku, tako i obrade pesama na nekovencionalan nacin.
Naime, iz Slovenije u Srbiju dolaze na mini turneju pre izdavanja svoje prve ploče, donose brojne nagrade i hitove sa najkvalitetnijih i najpriznatijih festivala i takmičenja ( Slovenska popevka, EMA 2017 etc ) kao i u upoznavanje rodnog kraja pevačice benda, Aleksandre Josić, trećeplasirane takmičarke sezone emisije “Ja imam talenat“ .
KiNG FOO čine:

Vokal – Aleksandra Josić
Gitara – Peter Hudnik
Bas – Matej Susnik
Bubanj – Rok Golob

Ukoliko ste ljubitelji dobrog rocka, ovo je prava stvar za vas.
Medijski sponzor Infomedia Plus Group.

 

Ostavite odgovor