PRVI RockFest U PARAĆINU!

U organizaciji Saveta za mlade opštine Paraćin i Doma omladine Paraćin , u subotu 25. marta biće održan prvi RockFest u paraćinskom  „PUB“-u, ul.  Vojvode Mišića 3.

Manifestacija je osmišljena sa ciljem da se obezbedi prostor afirmisanim i neafirmisanim mladim muzičarima koji žele da svoj rad i talenat predstave široj publici. Program počinje u 17 časova, ulaz je slobodan za sve posetioce, a ovo je i line up za ovogodišnji Rock Fest (po redosledu nastupa):

1. ALIAS – Finalista „Ja imam talenat“, paraćinski rock bend mladih muzičara, koji je već naveliko poznat po svoiim preformansima. Sastav čine bubnjar, basista, gitarista, saksofonista i vokal. Fenomenalni sastsav koji, pored obrada njapoznatijih domaćih i stranih pesama, pravi i svoje stvari.

2. Riff Band – ćićevački porodični trio gitarista koji će dobiti prostor da pokaže svoj talenat. Sastav čine 3 gitare (otac i 2 sina), mladi umetnici koji rade obrade Doors-a, Peppersa, Metalike.

3. Prioritet Band – mladi akustični četvoročlani sastav iz Paraćina koga čine akustična gitara, tarabuka, kastanjete, muški i ženski vokal.

4. KING FOO Band – je rock/blues/fusion bend iz Ljubljane, koji svojom divljom sinergijom četvoro već bogato izgrađenih muzičara izvodi kako autorsku muziku, tako i obrade pesama na nekovencionalan nacin.
Naime, iz Slovenije u Srbiju dolaze na mini turneju pre izdavanja svoje prve ploče, donose brojne nagrade i hitove sa najkvalitetnijih i najpriznatijih festivala i takmičenja ( Slovenska popevka, EMA 2017 etc ) kao i u upoznavanje rodnog kraja pevačice benda, Aleksandre Josić, trećeplasirane takmičarke sezone emisije “Ja imam talenat“ .
KiNG FOO čine:

Vokal – Aleksandra Josić
Gitara – Peter Hudnik
Bas – Matej Susnik
Bubanj – Rok Golob

Ukoliko ste ljubitelji dobrog rocka, ovo je prava stvar za vas.
Medijski sponzor Infomedia Plus Group.

 

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.