ZDRAVA PRIČA PRISTUPILA PARAĆINSKOM SNS-U!

Srpskoj naprednoj stranci danas su pristupili funkcioneri i članovi grupe građana Zdrava priča. Potpisivanjem pristupnica u prisustvu Vladimira Milićevića i drugih visokih funkcionera paraćinskog Sns-a ozvaničen je prelazak ove političke grupacije koja je na prethodnim lokalnim izborima osvojila 4 odbornička mandata.

„Politika razvoja opštine i otvaranja novih radnih mesta je politika za koju se zalažemo. To je politika predsednika Vučića i smatramo pristupanje SNS-u logičnim potezom. Kroz zajednički rad možemo ostvariti najbolje rezultate i smatramo ovo političkom odlukom koja će u budućnosti dati rezultate. Građani su ti koji će na kraju dati svoj sud a nadamo se da će rezultati našeg rada biti za ponos.“ istakao je dosadašnji lider Zdrave priče Ivan Stojanović.

„Srpska napredna stranka dobila je ozbiljno pojačanje i drago mi je da u naš tim dolaze ljudi koji su u politici predsednika Vučića prepoznali ideje i viziju koja će omogućiti dalji razvoj naše opštine.“ poručio je predsednik Milićević nakon pristupanja Zdrave priče Sns-u.

Odbornička grupa SNS u lokalnom parlamentu postala je još jača i sa odbornicima dosadašnjih koalicionih partnera iz Zdrave priče ima i više nego stabilnu većinu.

Poznavaoci političkih prilika u Paraćinu ocenjuju ovaj potez kao potvrdu velike podrške i poverenja koje među građanima uživa Srpska napredna stranka i najavljuju da su mogući i novi prelasci i dalje jačanje odbora.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.