• Početna
  • /
  • Vesti
  • /
  • NOVE POOŠTRENE MERE KRIZNOG ŠTABA STUPAJU NA SNAGU VEČERAS U 20 ČASOVA

NOVE POOŠTRENE MERE KRIZNOG ŠTABA STUPAJU NA SNAGU VEČERAS U 20 ČASOVA

„Od večeras u 20 časova, odnosno 21 čas, biće zatvoreni svi ugostitelјski objekti, (kafići, restorani, barovi), tržni centri, sve prodavnice (osim prodavnica prehrambene delatnosti), bioskopi, muzeji, galerije, kozmetički i frizerski saloni, saloni lepote, kladionice, kockarnice, dečije igraonice, teretane, vežbaonice, fitnes centri, bazeni, baloni za sport. Takoreći, tokom narednih dana na snazi će biti epidemiološke mere kao i prethodnog vikenda“, navodi se u saopštenju.

Krizni štab je naveo da se mere zatvaranja ne odnose na preduzeća, fabrike i njihove interne organizacije rada i poslovne aktivnosti, a u uobičajenom radnom vremenu biće otvoreni svi šalteri državne uprave, pošte, banke, osiguravajuća društva, menjačnice…

„Identično kao i za vikend, objekti na koje se ovo ograničenje rada u narednim danima ne odnosi i kojima je dozvolјeno da rade i tokom vikenda su apoteke, ordinacije, laboratorije, stomatološke i veterinarske ordinacije i veterinarske apoteke. Trgovinski objekti u kojima se prodaju prehrambeni proizvodi, pijace, zelene pijace, prodavnice stočne hrane, pet šopovi…“, navodi se.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.