• Početna
  • /
  • Vesti
  • /
  • PARAĆINSKI DOM OMLADINE POKRETAČ VELIKE HUMANITARNE AKCIJE ZA MIU ŽIKIĆ!

PARAĆINSKI DOM OMLADINE POKRETAČ VELIKE HUMANITARNE AKCIJE ZA MIU ŽIKIĆ!

Paraćinski Dom omladine i njegova direktorka Jelena Vidosavljević pokrenuli su veliku humanitarnu akciju gde će biti ukljucena kompletna društvena i sportska infrastruktura opštine Paraćin, a i šire, a cilj akcije je da se sakupe sredstva za lečenje male Mie Žikić.

Mia je 27.10.2020. godine imala operaciju kičme na kojoj su joj stavljeni implanti da bi se sprečilo pogoršanje skolioze. Za par godina je trebala da se radi korekcija tih implanta, ali nažalost Mia je morala ranije na još jednu operaciju. U decembru je preležala covid, a kao posledica tog virusa izašla je cista na ledjima i pomerila implant, sreća u nesreći je što cista u opni nije pukla tako da je Mia izbegla sepsu, ali ne i opraciju uklanjanja te ciste i reviziju implanta, za koju su potrebna velika novčana sredsta.

Danas je održan sastanak sa predstavnicima svih sportskih klubova u gradu, zatim sa predstavnicima Kulturno umetničkih društava, ustanova, preduzeća , sa ciljem da bi se svi organizovali i da svako donira koliko može za izlečenje male Mie. Dom omladine će iz dana u dan prezentovati ovu akciju sa ciljem da se ona što više omasovi i da se u nju uključi što više naših sugrađana, ali i građana širom zemlje i inostranstva, kao i veliki broj javnih ličnosti i drugih organizacija.

Molimo sve ljude da se priključe akciji i pošalju sms sa tekstom 608 na broj 3030 izjavila je direktorka Jelena Vidosvljević.

Ovo je samo još jedna akcija i aktivnost koju paraćinski Dom omladine organizuje od početka godine sa ambicioznim planom da tako bude i nadalje.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.