InfoMedia Plus

HUMANITARNI TURNIR „TROJKA IZ BLOKA“ U PETAK U PARAĆINU!

Na terenima mesne zajednice Gloždak humanitarna organizacija Srbi za Srbe organizuje humanitarni turnir u šutiranju trojki “Trojka iz bloka”.

Ovaj, sada već širom sveta poznati turnir, po prvi put se održava u Paraćinu. Promoteri turnira su između ostalih i Nikola Mirotić košarkaš Čikaga, košarkaš Miroslav Raduljica, rep grupa THCF ali i mnoge druge poznate ličnosti. Turnir je jako popularan i do sada je održavan u Srbiji, SAD-u, Kanadi, Nemačkoj, Republici Srpskoj, Crnoj Gori…

Humanitarna organizacija Srbi za Srbe pomaže porodice sa troje i više dece, a među Paraćincima je naročito poznata, jer je za vreme poplava bila jedan od najvećih donatora bele tehnike poplavljenom stanovništvu.

Na njihovu inicijativu, a uz pomoć paraćinskih omladinaca u petak 11. avgusta 2017. sa početkom od 19 časova Paraćin će po prvi put ugostiti TROJKU IZ BLOKA. Pozivamo sve zainteresovane da dođu na košarkake terene MZ Goždak i svojim učešćem daju podršku ovim humanim ljudima. Novac prikupljen na turniru namenjen je za pomoć sedmočlanoj porodici Ibrić iz Popovca.