• Početna
  • /
  • Paraćin OnLine
  • /
  • ENERGIJA FEST 5.0 – „ZAIGRAJMO ZAJEDNO“ 22. i 23. JULA U PARAĆINU NA NAJVEĆOJ ENERGIJI DO SADA!

ENERGIJA FEST 5.0 – „ZAIGRAJMO ZAJEDNO“ 22. i 23. JULA U PARAĆINU NA NAJVEĆOJ ENERGIJI DO SADA!

Za dva dana, u petak i subotu 22. i 23. jula 2022. paraćinski Energija fest ugostiće preko dvadeset izvođača na tri stejdža na sada već dobro poznatom prostoru bivše kasarne „7. jul“. Kako kažu organizatori, očekuju se posetioci iz celog Pomoravlja, ali i šire, jer je ove godine muzička ponuda najraznovrsnija do sada sa čak šest različitih muzičkih žanrova.

Ulaznice se u Paraćinu mogu kupiti u klubovima PUB i Ex Fontana, u Ćupriji u knjižari Grand, a u Jagodini u kafeu Plus. Više informacija o prodaji karata na drugim mestima i online možete dobiti putem oficijelnog sajta energijafest.rs i zvaničnim kanalima Energije na društvenim mrežama.

Što se tiče učesnika lista je zaista reprezentativna, a predvode je Sara Jo, Angelina, Tara, Fox, Zoi, Surreal, Ognjen na LIVE stejdžu, a na MAIN stejdžu će nastupiti jedan od najpoznatijih i najboljih DJ-eva današnjice UMEK, a tu su i naši Lea Dobričić i Dejan Milićević….

I Opština Paraćin je od početka podržala organizatore u stvaranju jednog ovakvog vrhunskog muzičkog festivala, pa je tako i ove godine.

Uz slogan „Zaigrajmo zajedno“ vidimo se na ovogodišnjem Energija festu u Paraćinu!

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.